
Om oss
Kjøkkensjef Jonathan Rekdal har vært en del av Bro siden 2019. Etter å ha ledet kjøkkenet på Bryt Tapas, har han nå tatt over som kjøkkensjef på Bro. Med erfaring fra Oslos restaurantverden og dyp forankring i Sunnmøre som Strandaværing, kombinerer han lokalkunnskap med kompromissløs kvalitet.
Restaurantsjef Silje Knotten sørger for en sømløs opplevelse i restauranten. Som utdannet vinkelner og med lang erfaring i bransjen, bringer hun lidenskap og presisjon til både service og vinutvalg.
Bro ble grunnlagt av Ronny Kolvik, en kokk med solid bakgrunn fra restauranter som Arakataka, Ylajali og Palace Grill. Han har også vunnet OL-gull med kokkelandslaget i 2008.
Sammen viderefører de Bros filosofi – råvarer, håndverk og ekte kystgastronomi. Kjøkkensjef Jonathan Rekdal har jobbet hos oss siden 2019.
Artikler
Nybrottsarbeid hos Bro
25 av 30 i Dagens næringsliv
Lidenskap for havet
Smaken av kyst
Anders Husa
Visit at Chefs table
Star wine list
Bro
Fjord Norway
Din guide til vestlandet